Składniki:
mąki pszennej typ 500 | 500 g |
aktywnego zakwasu żytniego | 150 g |
letniej wody | 250 ml |
soli | 1 łyżeczka |
szczypty cukru | 2 |
prażonej cebulki | 1/2 szk |
garście szpinaku | 2 |
olej | 4 łyżka |
mąki pszennej typ 500 | 500 g |
aktywnego zakwasu żytniego | 150 g |
letniej wody | 250 ml |
soli | 1 łyżeczka |
szczypty cukru | 2 |
prażonej cebulki | 1/2 szk |
garście szpinaku | 2 |
olej | 4 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: