Składniki:
ćwiartka kurczaka | 1 szt |
pęczek natki | 1 |
jajko ugotowane na twardo | 3 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3-4 łyżeczki |
rosół drobiowy | 1 szklanka |
sól i pieprz | |
szynka i pieprz do dekoracji | |
plastikowa półlitrowa butelka |
ćwiartka kurczaka | 1 szt |
pęczek natki | 1 |
jajko ugotowane na twardo | 3 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3-4 łyżeczki |
rosół drobiowy | 1 szklanka |
sól i pieprz | |
szynka i pieprz do dekoracji | |
plastikowa półlitrowa butelka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: