Składniki:
duża podwójna | 1 |
pierś z kurczaka | |
Farsz: | |
chudego podgardla wędzonego | 60 g |
marynowane papryczki pepperon | 2 |
garść świeżego szpinaku | 1 |
sól do smaku | |
DODATKOWO: | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia | |
jajko | 2 małe |
duża podwójna | 1 |
pierś z kurczaka | |
Farsz: | |
chudego podgardla wędzonego | 60 g |
marynowane papryczki pepperon | 2 |
garść świeżego szpinaku | 1 |
sól do smaku | |
DODATKOWO: | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia | |
jajko | 2 małe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: