Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata z czerwoną fasolą i octem balsamicznym

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata 1/2 szt
pomidor 2 szt
por 1/2 szt
ocet balsamiczny
olej roślinny
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
fasola 1/2 szklanki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z czerwoną fasolą i octem balsamicznym

Sałatę myjemy osuszamy i rwiemy na mniejsze kawałki. Fasolę czerwona moczymy całą noc następnie gotujemy. Ugotowaną odcedzamy i studzimy. Zimna dodajemy do sałaty. Pomidora myjemy i kroimy. Pora kroimy w plasterki. Składniki solimy do smaku, doprawiamy pieprzem i kropimy octem balsamicznym i olejem dobrej jakości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bietka 26.05.2013 07:43
smaczna sałatka :)
Rafał3 17.05.2013 18:06
pyszności polecam
Boska_Agatka 17.05.2013 18:04
świetnie wygląda pewnie jeszcze lepiej smakuje
Rossie 17.05.2013 17:35
wiosna na talerzu :)
Cranberry 17.05.2013 16:50
smacznie wygląda :)
Marta11 17.05.2013 16:47
smaczna salatka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak