Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z smażone z porem i jajkiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 15 dag
por 1 szt
szczypiorek
przyprawa w płynie
Pieprz biały mielony Prymat
masło 1 łyżka
jaja 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z smażone z porem i jajkiem

Pieczarki oczyszczamy i kroimy w plasterki. Pora myjemy i kroimy w plasterki. Na patelni rozpuszczamy masło podsmażamy pora i pieczarki. Następnie rozbijamy jajka do miseczki doprawiamy je przyprawą w płynie i mieszamy. Wlewamy jajka na patelnie. Smażymy. Doprawiamy pieprzem do smaku. Na koniec posypujemy pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monia 08.06.2013 12:46
Kolejna ciekawa propozycja i łatwa do przygotowania.
Paolcia 08.06.2013 09:38
pysznie wyglądają :)
iwa643 08.06.2013 09:02
Polecam dobre i syte

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak