Składniki:
orzechy arachidowe | 15 dag |
skórka pomarańczowa kandyzowa | 2-3 łyżki |
czekolada gorzka | 10 dag |
masło | 10 dag |
cukier puder | 2 łyżki |
śmietana | 100 ml |
spirytus | 2 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
piernik | 40-45 czerstwy |
orzechy arachidowe | 15 dag |
skórka pomarańczowa kandyzowa | 2-3 łyżki |
czekolada gorzka | 10 dag |
masło | 10 dag |
cukier puder | 2 łyżki |
śmietana | 100 ml |
spirytus | 2 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
piernik | 40-45 czerstwy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: