Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pingwiny z Madagaskaru - dekoracja

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwki czarne
ser feta
marchew gotowana
wykałaczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pingwiny z Madagaskaru - dekoracja

Kroki postępowania

1
Marchewkę kroimy w krążki i wycinamy trójkącik na nosek.
Krok 1 - Pingwiny z Madagaskaru - dekoracja foto
2
W dziurkę oliwki wsadzamy marchewkę i już mamy dziobek.
Drugą oliwkę nacinamy wzdłuż, wkładamy do środka ser feta.
Na wykałaczkę nadziewamy marchewkę (stópki), następnie oliwkę z fetą w środku i na sam koniec główkę.
Krok 2 - Pingwiny z Madagaskaru - dekoracja foto
3
Przy pomocy wykałaczki robimy oczka i pingwiny gotowe ;)
Krok 3 - Pingwiny z Madagaskaru - dekoracja foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara13 11.06.2013 10:38
świetny pomysł:))
Rossie 11.06.2013 10:34
o matko :D
adelajda 11.06.2013 10:09
ciekawy przepis
Katarzyna59 11.06.2013 09:42
smaczne jedzonko
AnielskaSlodycz 11.06.2013 09:40
hahahah dobry pomysł xD

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak