Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

3 bit na herbatnikach

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

herbatniki 60 szt
masa krówkowa
budyń śmietankowy 2 szt
śmietana 30% 500 ml
fix do śmietany 2 szt
margaryna 1 szt
cukier puder 2 łyżki
mleko 400 ml

Przepis i sposób przygotowania na: 3 bit na herbatnikach

Warstwę herbatników kładziemy na spód, smarujemy masą krówkową, przekładamy kolejną warstwą herbatników. Gotujemy budynie, studzimy i miksujemy z margaryna następnie wykładamy masę na herbatniki i przekładamy kolejną warstwą herbatników, a na nią kładziemy śmietnkę ubita z fixem i cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 05.09.2013 14:15
jest na pewno pyszne
agnieszka214 14.08.2013 21:33
szybki pomysł
Michał2 04.08.2013 12:53
bardzo dobre ciasto:)
Renata22 23.06.2013 15:01
bardzo lubię to ciacho;) pyszne!
MagdaXXX 13.06.2013 22:06
mniam super
Janina 13.06.2013 12:55
Pyszności ;)
halina17 13.06.2013 11:05
Smaczne ciasto.
monisia1977 13.06.2013 08:10
super ciacho
LoLa 13.06.2013 06:28
no no zjadłabym kawałeczek
Lampencjo 13.06.2013 03:43
super przepis
Cranberry 12.06.2013 22:33
dobre ciacho :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak