Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki nadziane mięsem mielonym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 0,5 kg
pieczarki 12 szt
cebula 1
jajko 1
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
sól
pieprz
woda 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki nadziane mięsem mielonym

Kroki postępowania

1
Farsz: Do mięsa mielonego dodajemy:cebulę, jajko, starte nóżki pieczarki na grubych oczkach,sól,pieprz i przyprawę do mielonego. Mieszamy wszystko razem.
Krok 1 - pieczarki nadziane mięsem mielonym foto
2
Pieczarki obsmażamy dodając na rozgrzaną patelnię, wodę i magii.
Krok 2 - pieczarki nadziane mięsem mielonym foto
3
Farsz zwijamy w kulki i nadziewamy pieczarki. Pieczemy w naczyniu żaroodpornnym 50 min w 170'.
Krok 3 - pieczarki nadziane mięsem mielonym foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 23.11.2013 07:29
pyszna sprawa :)
Pani Domu 05.11.2013 08:03
smakowite pieczarki
ONY_za_kare 09.08.2013 19:31
bardzo lubie
AnielskaSlodycz 26.06.2013 18:11
jakie pyszności
Michał2 24.06.2013 19:29
Bardzo dobre robiłem, polecam!!
irenka 23.06.2013 19:53
pyszne,już dawno nie jadłam
Katarzyna34 23.06.2013 18:51
wyglądają bardzo apetycznie
Lampencjo 23.06.2013 15:16
super przepis
kokoszka
kokoszka 23.06.2013 15:00
super pycha
bogusia19 23.06.2013 13:51
bardzo lubię połączenie pieczarek i mięska mielonego
dodi 23.06.2013 13:18
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak