Składniki:
bulwy selera ( po obraniu ) | 200 g |
pora (biała część) | 200 g |
rzeżuchy | 1/2 szk |
sok z cytryny | |
sól do smaku | |
czarny pieprz do smaku | |
cukier do smaku | |
gęstej 12% śmietany | 1/2 szk |
jabłko | 1 szt. (duże) |
kiełki rzodkiewki | 25 g |
bulwy selera ( po obraniu ) | 200 g |
pora (biała część) | 200 g |
rzeżuchy | 1/2 szk |
sok z cytryny | |
sól do smaku | |
czarny pieprz do smaku | |
cukier do smaku | |
gęstej 12% śmietany | 1/2 szk |
jabłko | 1 szt. (duże) |
kiełki rzodkiewki | 25 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: