Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynowane papryczki z fetą

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryczki mini kolorowe 8 sztuk
feta 1 opakowanie
Pieprz biały mielony Prymat 1 do smaku
sól do smaku
olej 1/2 litra
jogurt 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane papryczki z fetą

Papryczki myjemy, dokładnie usuwamy gniazda, nadziewamy fetą wymieszaną z jogurtem, solą i pieprzem. Układamy do dowolnego szklanego naczynia i zalewamy olejem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 12.04.2014 19:07
lubię takie
Pani Domu 20.02.2014 18:04
świetne papryczki
Mati13 03.10.2013 09:37
bardzo smacznie
cooleczka 30.09.2013 21:12
ja dodaję jeszcze do nadzienia czosnku i papryki mielonej - jest pycha
Bernadeta1 24.08.2013 11:43
wygląda smakowicie i tak na pewno smakuje
kasiek 14.07.2013 21:56
ojjj jak dawno nie jadłam takich smakołyków
Klausia 28.06.2013 12:55
wyglądają całkiem fajnie :)
jozefinach 27.06.2013 13:00
Uwielbiam faszerowane papryki.
klaudusia198888 26.06.2013 21:41
pyszności :)
angelika14 26.06.2013 21:40
smaczne jedzonko
Pyszota 26.06.2013 21:36
super papryczki
iwi 26.06.2013 21:16
pyszne jedzonko
ewka1978 26.06.2013 21:15
warto wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak