Składniki:
botwinka | 1 pęczek |
sól do smaku | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
filet kurczaka | 1 sztuka |
oliwa | 2-3 łyżki |
ocet balsamiczny | 2-3 łyżki |
cukier brązowy | 1-2 łyżeczki |
ziarna słonecznika |
botwinka | 1 pęczek |
sól do smaku | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
filet kurczaka | 1 sztuka |
oliwa | 2-3 łyżki |
ocet balsamiczny | 2-3 łyżki |
cukier brązowy | 1-2 łyżeczki |
ziarna słonecznika |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: