Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka pabianicka z cebulką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaszanka
cebula biała
sól
pieprz
koperek
olej do smażenia
ziemniaki młode

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka pabianicka z cebulką

Kroki postępowania

1
Cebulę kroimy na małe kawałki i podsmażamy na patelni.
Krok 1 - Kaszanka pabianicka z cebulką foto
2
Z kaszanki zdejmujemy flak i kroimy na plasterki. Do zarumienionej cebulki dodajemy kaszankę i całość smażymy do momentu wymieszania się dokładnie składników. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Krok 2 - Kaszanka pabianicka z cebulką foto
3
Gotową kaszankę podajemy z ziemniaczkami z koperkiem oraz maślanką.



S M A C Z N E G O ! ! !
Krok 3 - Kaszanka pabianicka z cebulką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 04.11.2013 11:38
bardzo lubimy kaszankę na ciepło zarówno z cebulką jak i innymi dodatkami :)
Ewa104 29.06.2013 21:38
lubię kaszankę z cebulką
Zdzisław 28.06.2013 16:55
smakowita ta kaszanka
2milutka 28.06.2013 14:57
jak ładnie podana:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak