Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Torcik arbuzowy

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

arbuz
melisa

Przepis i sposób przygotowania na: Torcik arbuzowy

Kroki postępowania

1
Z arbuza wyciąć koło o grubości ok 6-7cm. Podzielić na trójkąty, jakbyśmy porcjowali tort.
Krok 1 - Torcik arbuzowy foto
2
Z reszty arbuza kroimy plastry grubości ok 1,5cm, wykrawamy foremkami dowolne kształty i nabijamy na wykałaczki z winogronem.
Krok 2 - Torcik arbuzowy foto
3
Dekorujemy "torcik" owocowymi koreczkami i melisą.
Krok 3 - Torcik arbuzowy foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 04.09.2013 07:10
świetny pomysł,nawet niejadki chętnie skosztują takiego cud-tortu:)
caralajna 30.08.2013 07:45
czasem najprostsze rzeczy są najbardziej efektowne ;)
Adrianna0710 20.08.2013 16:13
Super przepis
Anna133 06.08.2013 11:51
proste ale pięknie podane
Agula&Stabi 24.06.2013 13:21
ciekawy torcik
aisoglam 24.06.2013 09:01
Pomysłowe :)
wyattearp 24.06.2013 08:18
pomysłowo podane
Katarzyna59 24.06.2013 07:54
fajny przepis
Mniam 24.06.2013 07:24
Bardzo oryginalny pomysł.
alaaa 23.06.2013 23:01
ładnie podane,fajne motylki
adelajda 23.06.2013 18:50
ładny torcik
jerzy3 23.06.2013 17:40
pomysłowy sposób na podanie arbuza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak