Składniki:
mąki pszennej typ 500 | 400 g |
mąki żytniej typ 720 | 200 g |
letniej wody | 350 ml |
soli | 1 łyżka |
cukru | 1 łyżka |
świeżych drożdży | 40 g |
słonecznika | 50 g |
papryki w płatkach | 1 łyżka |
czubata | |
POSYPKA | |
mak | |
słonecznik | |
olej | 5 łyżek |
mąki pszennej typ 500 | 400 g |
mąki żytniej typ 720 | 200 g |
letniej wody | 350 ml |
soli | 1 łyżka |
cukru | 1 łyżka |
świeżych drożdży | 40 g |
słonecznika | 50 g |
papryki w płatkach | 1 łyżka |
czubata | |
POSYPKA | |
mak | |
słonecznik | |
olej | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: