Składniki:
tortelini grzybowe | 25 dag |
ser żółty | 10 dag |
parmezan | 10 dag |
mleko | 1 szklanka |
peperoni | 1-2 sztuki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
szczypiorek usiekany |
tortelini grzybowe | 25 dag |
ser żółty | 10 dag |
parmezan | 10 dag |
mleko | 1 szklanka |
peperoni | 1-2 sztuki |
cebula czerwona | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
szczypiorek usiekany |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: