Przepis i sposób przygotowania na: Letnia zupa wielowarzywna
Kroki postępowania
Po tym czasie wyjąć włoszczyznę,marchewkę, kurczaka, tak by w garnku został sam wodnisty wywar;
Po wyłączeniu źródła ognia posypać posiekaną natką swieżej pietruszki
kurczak | 1/2 kg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
papryczka chili | 1 szt |
fasolka szaragowa | 200 g |
ziemniaki | 200 g |
czosnek | 2 ząbki |
seler nać | 1 gałązka |
cukinia | 1-2 szt |
marchew | 1 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
pomidor | 1-2 szt |
masło do smażenia | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: