Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z boczkiem, szczypiorkiem i cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 4 sztuki
boczek wędzony 20 dkg
cebula 1 sztuka
szczypiorek 1/2 pęczka
smalec 2 łyżki
sól
pieprz Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z boczkiem, szczypiorkiem i cebulą

Boczek i cebulkę pokroić w kostkę. Umyty szczypiorek posiekać. Na patelni rozpuścić smalec, zrumienić na nim cebulę z boczkiem. Dodać rozkłócone jajka, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać. Dodać szczypiorek. Smażyć, aż jajka się zetną. Podawać na gorąco.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 26.01.2014 08:48
bardzo smaczna
Grazyna0211 10.10.2013 14:28
smaczne śniadanie
Dorian 24.09.2013 21:52
pyszna jajecznica
adelajda 19.09.2013 09:32
ja taką lubię :)
Motorek 10.08.2013 21:22
Często robię na śniadanie
Iwusia 05.08.2013 23:37
dawno takiej nie jadłam
romanrafal
romanrafal 02.08.2013 16:43
super jajeczniczka
gosia56 27.07.2013 16:33
lubię taką na bogato
ben-ka 25.07.2013 08:56
Ja też często taką robię:)
Ada-Gaba 20.07.2013 13:22
bardzo taka lubię
berys18 20.07.2013 11:57
taką jajecznice to lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak