Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolowe brownie z wiśniami i nerkowcami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 puszka
jajko 1 szt
kakao 1 łyżka
miód prawdziwy 1 łyżka
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
posiekane nerkowce garść

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolowe brownie z wiśniami i nerkowcami

Fasolę odcdzamy, przepłukujemy wodą i wraz z jajkiem blendujemy na gładką masę. Dodajemy kakao, miód, proszek do pieczenia i nerkowce. Dokładnie mieszamy. Kokilki smarujemy odrobiną masła, wkładamy ciasto, wygładzamy powierzchnię i układamy(skórką do dołu) wiśnie. Pieczemy w 180 st. przez 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak