Składniki:
ciasto francuskie | 1 op. |
szpinak | 1/2 kg. |
por | 1 szt. |
ser ricotta | 25 dkg. |
ser pleśniowy niebieski lazur | 10 dkg. |
masło | 3/4 kost. |
jajko | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
sól i pieprz |
ciasto francuskie | 1 op. |
szpinak | 1/2 kg. |
por | 1 szt. |
ser ricotta | 25 dkg. |
ser pleśniowy niebieski lazur | 10 dkg. |
masło | 3/4 kost. |
jajko | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: