Przepis i sposób przygotowania na: Wiśniowy sernik na zimno
Kroki postępowania
Powstałą masę podzielić na pół i do jednej części dodać zmiksowane na mus wiśnie oraz dodatkowy cukier i dokładnie wymieszać.
biały ser | 75 dag |
śmietana 30% | 1/2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 czubate łyżki |
DODATKOWO: | |
cukier | 1/2 szklanki |
śmietanka 30 % | 1,5 szklanki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
smietan-fiks | 1 opakowanie |
wiśnie bez pestek | 2 szklanki |
Biszkopty | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: