Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasoklka szparagowa 1 garść
tuńczyk kawałki w oleju 1 opakowanie
ziemniaki 4 szt
natka pietruszki
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką szparagową i tuńczykiem

Tuńczyka lekko odcedzamy z oleju, dajemy do miski. Natkę pietruszki myjemy osuszamy i drobno siekamy. Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu odcedzamy , studzimy i kroimy w kostkę. Fasolkę obieramy , odcinamy końce i gotujemy w solonej wodzie. Po ugotowaniu odcedzamy studzimy i kroimy w małe kawałki. Wszystkie składniki łączymy z sobą. doprawiamy pieprzem kolorowym świeżo mielonym do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 01.08.2013 09:56
super smaczna sałatka
Janina 01.08.2013 08:28
Ciekawy pomysł;)
Czarnula87 01.08.2013 08:25
jeszcze fasolki z tuńczykiem nie jadłam
msmors 01.08.2013 08:20
fajna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak