Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z warzywami i natką pietruszki

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 szt
pomidor 1 szt
papryka czerwona 1/2 szt
cebula 1 szt
oliwa 1 łyżka
natka pietruszki 2 łyżki
ogórek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z warzywami i natką pietruszki

Rozgrzać na patelni oliwę, wrzucić posiekaną cebulę i zeszklić ją. Dodać pozostałe warzywa pokrojone w kostkę i smażyć kilka minut od czasu do czasu do czasu mieszając. Dodać jajka, wymieszać i smażyć aż się zetną, wedle upodobań. Wyłożyć na talerze, posypać natką pietruszki.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 24.09.2013 08:35
taka z pomidorem jajecznica ma ciekawy smak, jednak wole tradycyjnie z boczkiem, solo lub grzybkami
Renata22 15.09.2013 16:32
Taka na bogato! Ładna!
elficzna 06.09.2013 20:57
ale pycha! na śniadanko idealne :)
Joannasz3190 06.09.2013 20:07
Bogata w składniki :)
rafał5 06.09.2013 19:46
fajnie wygląda
kriko 06.09.2013 19:24
bardzo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak