Składniki:
wątroba wp. | 1 kg. |
jabłka | 1 szt. |
grzyby suszone | 1 garść |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
seler nać | 3 gałązki |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
pieprz | wg uznania |
sól | do smaku |
por | 1 szt. |
mąka | 3 łyżki |
wątroba wp. | 1 kg. |
jabłka | 1 szt. |
grzyby suszone | 1 garść |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
seler nać | 3 gałązki |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
pieprz | wg uznania |
sól | do smaku |
por | 1 szt. |
mąka | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: