Przepis i sposób przygotowania na: Mini tarty z malinami, budyniem i kruszonką
Kroki postępowania
Kruszonka: wszystkie składniki rozetrzeć.
mąka | 2 szkl |
jaja | 2 |
cukier | 1/2 szkl |
cukier wanilinowy | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczka |
masło | 1/2 kostki |
smalec | 1 łyżka |
budyń waniliowy | 1 |
mleko | 1/2 l |
kruszonka | |
cukier | 3 łyżka |
mąka | 3 łyżka |
olej | 3 łyżka |
maliny świeże | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: