Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kiszonej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1
cebula 1/2
sól
pieprz
olej 1 łyżka
kapusta kiszona 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kiszonej kapusty

Kroki postępowania

1
Cebulę kroimy w kosteczkę.
Krok 1 - surówka z kiszonej kapusty foto
2
Kapustę kiszoną płuczemy i odciskamy i wrzucamy do cebulki.
Krok 2 - surówka z kiszonej kapusty foto
3
Jabłko obieramy i ścieramy na tartce o grubych oczkach.
Krok 3 - surówka z kiszonej kapusty foto
4
Dodajemy olej i sól, pieprz do smaku. Mieszamy i podajemy. Moim zdaniem najlepiej pasuje do ryby. Smacznego! :)
Krok 4 - surówka z kiszonej kapusty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 10.10.2013 16:47
Smaczna i zdrowa surówka do obiadu
Michał2 04.09.2013 10:49
Też dawno jadłem, pycha do rybki;)
joanna__s 04.09.2013 10:06
Dawno nie jadłam kiszonej kapusty. Muszę w końcu zrobić, bo, mimo, że jest przepyszna, to ma mnóstwo witaminy C.
Krakowianka 04.09.2013 08:53
znakomity i zdrowy dodatek do obiadu!!!
Rafał3 03.09.2013 21:49
Wyśmienite palce lizać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak