Składniki:
ryż do sushi | 380 g |
awokado | 1/2 |
papryka czerwona | 1/2 |
łosoś filet | 20 dag |
wasabi | do smaku |
nori | 5 |
tezu | |
ocet 10 % | 25 ml |
woda | 75 ml |
cukier | 4 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
ryż do sushi | 380 g |
awokado | 1/2 |
papryka czerwona | 1/2 |
łosoś filet | 20 dag |
wasabi | do smaku |
nori | 5 |
tezu | |
ocet 10 % | 25 ml |
woda | 75 ml |
cukier | 4 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: