Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka po grecku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
majonez 310 ml
ogórki kiszone 2 sztuki
kukurydza w puszce 1 puszka
ketchup 2 łyżki
filet z kurczaka 1 sztuka
Przyprawa kebab-gyros klasyczna Prymat 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka po grecku

Filet z kurczaka pokroić w kostkę i dobrze obsypać przyprawą kebab gyros.Dusić delikatnie podlewając wodą. Kiedy mięso wystygnie wymieszać je z poszatkowaną kapustą, kukurydzą, pokrojonymi w kostkę ogórkami, majonezem i ketchupem. Można dodać puszkę czerwonej fasoli.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak