Składniki:
kapusta pekińska | 1/2 sztuka |
winogrona | 1/3 kiści |
rzodkiew | 4 sztuka |
cebula | 1/2 sztuka |
feta | 1 kostka |
koper | 1/2 pęczek |
sos sałatkowy paprykowy | 1 opakowanie |
olej | 2 łyżka |
woda | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
kapusta pekińska | 1/2 sztuka |
winogrona | 1/3 kiści |
rzodkiew | 4 sztuka |
cebula | 1/2 sztuka |
feta | 1 kostka |
koper | 1/2 pęczek |
sos sałatkowy paprykowy | 1 opakowanie |
olej | 2 łyżka |
woda | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: