Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z cebulką i czosnkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5-6 szt
czosnek 2 ząbki
cebula 1 duża
majonez 2-3 łyżki
masło 1 łyżeczka
musztarda 0,5 płaska łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z cebulką i czosnkiem

Ugotowane jajka ucieram w blenderze na gładka masę. Cebulę kroję na drobną kosteczkę.Czosnek wyciskam w prasce. Jajka przekładam do miseczki, dodaję pokrojoną cebulę,wyciśnięty czosnek, majonez,masło, musztardę i przyprawiam do smaku. Wszystko dokładnie mieszam.

Tak przygotowaną pastę jajeczna nakładam na kanapeczki.
Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 30.01.2014 11:36
bardzo mi się spodobał ten przepis, muszę zrobić
Lukrecja29 12.01.2014 10:45
PYCHA! Uwielbiam pasty jajeczne , takiej z czosnkiem jeszcze nie jadłam.
natalia.doradca 22.10.2013 15:14
Już wiem co się znajdzie na kanapkach :) super przepis
pestka 09.10.2013 08:00
lubię takie pasty na śniadanie
Róża1 04.10.2013 20:24
fajna pasta:-)
margaret 25.09.2013 23:10
lubię taką pastę, szybko,smacznie:)
Kuchenka 23.09.2013 23:08
czy to zdjęcie Wam coś przypomina? (jest ok.)
Bernadeta1 23.09.2013 21:41
bardzo lubię takie pasty
aisza1 22.09.2013 11:28
dawno nie jadam
Pyszota 22.09.2013 10:44
Interesujący przepis
caffee_tea 22.09.2013 10:41
uwielbiam , zawsze robię na kolacji
kriko 22.09.2013 10:04
tez taka robie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak