Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rzodkiewkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki pęczek 1 szt
jajko 4 szt
szczypiorek usiekany 2 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rzodkiewkowa

Rzodkiewkę i ugotowane na twardo jajka kroimy w drobną kostkę. Dodajemy drobno usiekany szczypiorek. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy majonez i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak