Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywa z woka z chińskim makaronem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron chiński 1 opakowanie
papryka 1 szt
por 1 szt
pieczarki 6 szt
mini cukinie 4 szt
masło 1 łyżeczka
sos chili (słodki)

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywa z woka z chińskim makaronem

Paprykę myjemy usuwamy pestki i kroimy w paseczki. Pora kroimy w plasterki. Pieczarki kroimy w plasterki. Na patelni na masełku podsmażamy warzywka dodajemy po chwili plasterki pokrojonej mini cukinii. Smażymy wszystko razem . Dodajemy sos chilli słodki, solimy do smaku. Makaron chiński zalewamy wrzątkiem i odstawiamy - kiedy napęczniej odcedzamy i dodajemy na patelnię. Mieszamy i podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adala82 24.09.2013 20:00
super danie
ssylwiaa 24.09.2013 17:13
apetyczne ;)
Jadwiga/Jaga85 24.09.2013 14:05
Fajny przepis!
Agata
Agata 24.09.2013 12:58
lubię chińskie dania
msmors 24.09.2013 12:27
pyszny obiadek
noninka77 24.09.2013 11:48
szybkie i proste danie...pycha
sylwia_mc 24.09.2013 11:11
To musi być pyszne. Lubię chińską kuchnię
Olga_SK 24.09.2013 11:07
Często robię takie danie, ale zazwyczaj z dodatkiem mięsa :D Uwielbiam je za łatwość i szybkość przygotowania. Pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak