Przepis i sposób przygotowania na: TORCIK DLA SOLENIZANTKI
Upieczone ciasto studzimy i przekrawamy na 3 części.W każdym placku robimy w środku otwór ,aby zmieściła nam się laleczka do połowy.
KREM:Miękkie masło ucieramy mikserem na bardzo puszystą masę i dosypujemy małymi porcjami połowę porcji cukru pudru.Dodajemy 2 łyżki mleka i dalej ucieramy dodając resztę cukru.Jeśli mamy masę za gęstą to można dodać jeszcze kilka łyżek mleka,jeśli za rzadka to dodajemy troszkę cukru.
Każdą część ciasta przekładamy smarując kremem układając jedną na drugą..Wierzch naszej babki również smarujemy kremem..Do środka wkładamy laleczkę.Można od dołu owinąć ją folią spożywczą.Część kremu barwimy i przekładamy do rękawa cukierniczego i dekorujemy naszą babeczkę na podobieństwo sukienki.Tu puszczamy wodze fantazji.