Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno z galaretkami
Rady: Aby łatwiej wyjąć galaretki z misek można wyłożyć je wcześniej przeźroczystą folią spożywczą.
ser waniliowy z wiaderka | 1 kg |
cukier puder | 5 łyżka |
esencja waniliowa | 1 łyżeczka |
galaretka truskawkowa | 1 opakowanie |
galaretka agrestowa | 1 opakowanie |
galaretka brzoskwiniowa | 1 opakowanie |
galaretka truskawkowa | 2 opakownie |
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
galaretka niebieska | 1 szt. |
woda | 1/3 (gorąca) |
winogrona | 1 kiść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: