Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet tradycyjny z grzybami
Kroki postępowania
Smacznego!
wieprzowina | 50 dag |
cielęcina | 50 dag |
królik | 1/2 tuszki |
wątróbka drobiowa | 30 dag |
marchewka | 1 sztuka |
cebula biała | 2 sztuki |
grzyby suszone | 1 garść |
seler | 1/2 sztuki |
kajzerka | 1 sztuka |
jajko | 5 sztuk |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
Ziele angielskie całe Prymat | 7-8 sztuk |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: