Składniki:
kapusta biała | 2 kg |
podgrzybki | 0,5 kg |
kiełbasa chuda | 0,5 kg |
koncentrat pomidorowy | 3-4 łyżki |
cebula | 1 duża szt |
woda | 1 l |
mąka pszenna | 3 łyżki |
olej | |
sól do smaku | |
włoszczyzna | 1 pęczek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
kapusta biała | 2 kg |
podgrzybki | 0,5 kg |
kiełbasa chuda | 0,5 kg |
koncentrat pomidorowy | 3-4 łyżki |
cebula | 1 duża szt |
woda | 1 l |
mąka pszenna | 3 łyżki |
olej | |
sól do smaku | |
włoszczyzna | 1 pęczek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: