Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa sałatka z mozzarellą i kukurydzą
Kroki postępowania
Całość polewamy olejem lnianym i doprawiamy przyprawą do sałatek, ziołami prowansalskimi, solą ziołową i pieprzem.
kapusta pekińska | 1/2 sztuka |
kukurydza | 1 puszka |
pomidor malinowy | 1 sztuka |
cebula czerwona | 1/2 sztuka |
ser mozzarella | 1 kostka |
bazylia świeża | 6 listek |
słonecznik łuskany | 2 łyżka |
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat | 1 łyżeczka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
olej lniany | 2 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: