Składniki:
mąka tortowa | 2 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
cukier migdałowy | 1 op |
jajko | 4 szt |
olej | 1 i 1/4 szkl. |
cynomon mielony | 2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
potarta marchewka | 1 szkl. |
sól szczypta | |
orzechy włoskie | 1/2 posiekane |
mąka tortowa | 2 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
cukier migdałowy | 1 op |
jajko | 4 szt |
olej | 1 i 1/4 szkl. |
cynomon mielony | 2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
potarta marchewka | 1 szkl. |
sól szczypta | |
orzechy włoskie | 1/2 posiekane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: