Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka owsiane, kokosowo-czekoladowe
Piec 15 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni. Po upieczeniu, odczekać chwilę, aż ostygną i stwardnieją. Zdjąć z blaszki.
Smacznego :)
Ciasteczka owsiane, kokosowo-czekoladowe - domowe ciasteczka, z dodatkiem wiórków kokosowych i czekolady. Pyszna, słodka przekąska.
miękkie masło | 100 g |
cukier | 100 g |
mąka pszenna | 80 g |
sól | szczypta |
gorzka czekolada | 100 g |
wiórki kokosowe | 100 g |
płatki owsiane błyskawiczne | 3/4 szklanki |
jajko | 1 małe |
Soda oczyszczona Prymat | 1 płaksa łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: