Składniki:
mleko | 0,5 szklanki |
Przecier dyniowy | 0,75 szklanki |
cukier | 3 czubate łyżki |
cukier cytrynowy | 5 g |
cynamon | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 3 szklanki |
kruszonka | |
cukier | 40 g |
masło | 50 g |
mąka | 80 g |
DODATKOWO: | |
drożdże świeże | 20 g |
mleko | 0,5 szklanki |
Przecier dyniowy | 0,75 szklanki |
cukier | 3 czubate łyżki |
cukier cytrynowy | 5 g |
cynamon | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 3 szklanki |
kruszonka | |
cukier | 40 g |
masło | 50 g |
mąka | 80 g |
DODATKOWO: | |
drożdże świeże | 20 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: