Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 300 g
marchewka 1 szt
pietruszka 1/2 szt
majonez 1 łyżka
sól do smaku
piperz do smaku
szczypiorek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem

Kapustę pekińską szatkujemy, marchewkę oraz pietruszkę obieramy, a następnie ścieramy na tarce do jarzyn na dużych oczkach, do miseczki przekładamy kapustę, dodajemy starte warzywa, a następnie majonez sól i pieprz, wszystko dokładnie mieszamy, podajemy posypując posiekanym szczypiorkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lukrecja29 08.12.2013 00:28
Uwielbiam!
gibli 17.11.2013 11:21
moja ulubiona:)
noninka77 10.11.2013 10:49
prosta i szybka:)
fotoviderek 10.11.2013 08:01
Takie surówki to ja lubię :)
miroslawa 10.11.2013 05:02
Pyszna surówka, ja zastąpiłabym jednak majonez jogurtem naturalnym z odrobina czosnku i ziół.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak