Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki półfrancuskie z masą migdałowo-czekoladową
Kroki postępowania
Smacznego !!!
mąka pszenna | 3 szklanki |
drożdże | 4 dag |
cukier | 4 łyżki |
mleko | 0,5 l |
żółtka jaj | 2 sztuki |
masło | 250 g |
Nadzienie: | |
migdały mielone | 100 g |
cukier puder | 100 g |
woda | 1/2 szklanki |
czekolada gorzka | 50 g |
Polewa: | |
cukier puder | 4 łyżki |
migdały słupki | 1 garść |
woda | 1-2 (gorąca) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: