Składniki:
kapusta włoska | 1/4 szt |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
cukier | 1,5 łyżeczki |
rodzynki | 2 łyżki |
żurawina | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
wędzony boczek | 100 g |
sól, pieprz | do smaku |
sok jabłkowy | 2 łyżki |
kapusta włoska | 1/4 szt |
ocet jabłkowy | 1 łyżka |
cukier | 1,5 łyżeczki |
rodzynki | 2 łyżki |
żurawina | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
wędzony boczek | 100 g |
sól, pieprz | do smaku |
sok jabłkowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: