Przepis i sposób przygotowania na: Kokosowe racuchy z jagodami na deser
Kroki postępowania
*Z tej porcji wyszło 6 racuchów
Polecam wszystkim.
Podaję składniki na małą porcję - akurat na deser lub podwieczorek.
mąka | 1/3 szklanki |
mąka kokosowa | 1/4 szklanki |
mleko kokosowe | 1/2 szklanki |
drożdże suche | 3,5 g |
sól | 1 szczypta |
olej do smażenia | 1/2 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
jagody | 15 dag |
cukier drobny | 1 łyżeczka |
woda letnia | 2 łyżki |
cukier brązowy | 4 (kokosowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: