Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z tuńczyka w oleju ( z puszki)
Kroki postępowania
Podawać posypany resztą natki pietruszki z ciabatą , podpiekaną bagietką lub np. ryżowym makaronem Tagliatelle.
* Ja gotowałam w patelni Delimano DryCooker
cebula | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
woda | 2 szklanki |
pieprz mielony | 1 szczypta do smaku |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżeczki |
cukier | 1 szczypta do smaku |
papryka mielona | 1 szczypta do smaku |
olej roślinny | 3 łyżki |
papryka zielona | 1/2 sztuki |
bulion | 1 kostka |
natka pietruszki | 1/2 szklanki |
tuńczyk kawałki w oleju | 2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: