Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/4 sztuka
marchew 1 sztuka
olej 1 łyżeczka
cukier szczypta
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat 2 łyżeczka
sok z cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę poszatkować drobno. Marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Kapustę z marchewką wymieszać dłonią lekko ugniatając. Dodać sos,olej,sok z cytryny i odrobinę cukru. Wymieszać łyżką. Gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 27.11.2013 16:11
przepyszna surowka
Michał2 27.11.2013 13:04
mniam lubię bardzo:)
Konczi 27.11.2013 12:30
uwielbiam takie surówki
gosia1988 27.11.2013 12:03
smacznie i zdrowo
norweska20 27.11.2013 11:57
samo zdrowie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak