Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka makaronowa
Kroki postępowania
Na spód posmarowany masłem, wykładamy porcje makaronową. Wykładamy plastry szynki, posyujemy serem, i znowu porcja makaronowej mieszanki,
makaron | 25 dag |
ser żółty | 20 dag |
szynka | ok 15 plastrów |
mięso mielone | 1kg |
kiełbasa | 1/2 pętka |
pieczarki | 1/2 kg |
kukurydza | 1 puszka |
papryka | 1 słoik |
pomidory krojone z puszki | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
boczek | 2 plastry duże |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: