Składniki:
filety z pstrąga | 40 dag |
olej | łyżka |
masło | łyżka |
cebula | |
śmietana | 300 ml |
jajko | 2 |
sól | |
natka pietruszki | |
grzyby leśne | 15 dag |
żółty ser starty | 4 łyżki |
papryka | pół |
filety z pstrąga | 40 dag |
olej | łyżka |
masło | łyżka |
cebula | |
śmietana | 300 ml |
jajko | 2 |
sól | |
natka pietruszki | |
grzyby leśne | 15 dag |
żółty ser starty | 4 łyżki |
papryka | pół |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: