Składniki:
bulion drobiowy | 1,5 litr |
serek topiony | 250 gram |
śmietanka | 200 ml |
cebula | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
chilli w proszku | |
kurkuma | |
sól | |
pieprz | |
szczypiorek | |
grzanki |
bulion drobiowy | 1,5 litr |
serek topiony | 250 gram |
śmietanka | 200 ml |
cebula | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
chilli w proszku | |
kurkuma | |
sól | |
pieprz | |
szczypiorek | |
grzanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: