Przepis i sposób przygotowania na: świąteczny bigos
Kroki postępowania
cały proces bo tak to można nazwać trwa u mnie 5 dni. codziennie gotuję po 4 godziny .na piąty dzień doprawiam
kapusta kiszona | 2 kg. |
grzyby suszone | 1 gaść |
kości wieprzowe | 1 kg. |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
ziele angielskie | 4 sztuki |
smalec | 100 gram |
papryka czerwona | 4 łyżka |
Owoc jałowca cały Prymat | 4 sztuki |
wędzonka | 2 kg. |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: